Om os

Selskabet

Dansk Selskab for Fysioterapeutisk Test & Træning – DSFTT- et selskab under Danske Fysioterapeuter.

DSFTT’s historie og formål

DSFTT opstod på baggrund af MTT-gruppen – en interessegruppe omkring den Medicinske Trænings Terapi – den blev endelig stiftet i år 1999/2000. MTT gruppens hovedformål var, at udbrede og formidle kendskabet til og brugen af Medicinsk Trænings Terapi blandt fysioterapeuter og generelt i sundhedsvæsenet i Danmark.

I 2014 blev DSFTT dannet og har fortsat sin kerne omkring MTT, men inddrager gerne træningsmetoder fra andre koncepter. DSFTT fokuserer således ikke på et fastlåst koncept, men på den nyeste viden indenfor fysioterapeutiske felter hvor der arbejdes med undersøgelse, behandling og træning. DSFTT kurserne giver kompetencer, der nuancerer dit arbejde med patienter og supplerer din fysioterapi indenfor andre koncepter.

DSFTTs kurser og undervisning

DSFTT afholder årligt egne MTT-kurser; MTT Lumbal Columna, MTT Cervical & Thracal Columna, MTT Skulder & Skulderbælte og, MTT Hofte & Knæ. Undervisningen fortages af gruppens egne instruktører.

DSFTT afholder også årligt kurser med eksterne instruktører, der med opdateret eller ny viden kan bidrage til den fysioterapifaglige udvikling mht. diagnostik, behandling og træning.

På siden her kan du i menuen til højre finde kontaktinformation på bestyrelsesmedlemmer, vedtægterne og beretninger mv. for DSFTT.